Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2010 09:13

Музей Булгакова можна відвідати в ніч з суботи на неділю

Музей Булгакова можна відвідати в ніч з суботи на неділю

Ніч з 15 на 16 травня кияни та гості столиці зможуть провести в одному з найзагадковіших музеїв столиці – у Літературно-меморіальному музеї Михайла Булгакова, що на Андріївському узвозі, 13.

Про це повідомив заступник голови КМДА Віталій Журавський.

Як повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації, він додав, що акція "Ніч у музеї", що проходить за підтримки Київміськдержадміністрації та Головного управління культури та мистецтв КМДА, відбудеться також і в Київському літературно-меморіальному будинку-музеї Марії Заньковецької, що на вул. Велика Васильківська, 121.

Журавський зазначив, що саме 15 травня у Літературно-меморіальному музеї Михайла Булгакова відзначатимуть 119 річницю від дня народження великого письменника.

Так, святкування розпочнеться о 17:00 біля пам"ятника Булгакову, де буде розміщено виставку видань Булгакова різними мовами. З 17:30 до 23:00 триватиме акція "Ніч в музеї", у рамках якої відбуватиметься читання творів Булгакова різними мовами, концертна програма, під час якої звучатиме старовинна музика XVIII століття, екскурсії та зустрічі з працівниками музею. Цього вечора вхід до музею буде безкоштовним для всіх відвідувачів.

У будинку-музеї Заньковецької театралізоване дійство під назвою "Привид Будинку актриси" розпочнеться о 20:30. Усім гостям будуть роздані маски, що стануть своєрідними перепустками в потаємний світ привидів. Через деякі особливості музею, зокрема його невелику площу, потрапити на театралізоване дійство можна буде лише за запрошеннями.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Музей Булгакова можна відвідати в ніч з суботи на неділю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути