Ексклюзиви
вівторок, 25 травня 2010 15:36

Мусульмани створили власну "Вікіпедію" і замінник Facebook

Мусульмани створили власну "Вікіпедію" і замінник Facebook

В Інтернеті запрацювала соціальна мережа Madina і інтернет-енциклопедія Ilmpedia. Мета проектів - "переманити" до себе мусульманську аудиторію Facebook і "Вікіпедії".

Мета проекту - створити майданчик для спілкування мусульманської молоді. Функціонал соціальної мережі багато в чому повторює Facebook. Madina надає користувачам можливість завантажити на сайт відеоролики і музичні треки, об'єднуватися в групи, організовувати обговорення, вести блог.

При цьому підкреслюється, що на сайті не буде контенту, який мусульмани могли б вважати неприйнятним або образливим. Засновник соціальної мережі Мустафа Патель заявив, що Madina має "об'єднати всіх мусульман в Мережі на одній платформі" і "привнести зміни на краще в мусульманський світ".

Другий проект компанії Madina Media Corp. - Безкоштовна мережева енциклопедія Ilmpedia. Мусульмани не раз стверджували, що деякі статті на "Вікіпедії" носять антиісламський характер. Відомості про іслам, що відповідають дійсності, можна буде знайти на Ilmpedia, пишуть творці енциклопедії.

News2ru

Зараз ви читаєте новину «Мусульмани створили власну "Вікіпедію" і замінник Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути