Ексклюзиви
середа, 21 жовтня 2020 11:16

"Може, це останній мій шанс і надія" - молода мама благає про допомогу

"Може, це останній мій шанс і надія" - молода мама благає про допомогу
Молода мама благає про допомогу. Фото надане Антоніною Васильєвою

34-річна Антоніна Васильєва з Черкас має діагноз карцинома лівої молочної залози. Захворювання виявили 2015 року. Жінка перенесла операцію, курси променевої та хімічної терапії. На продовження лікування потрібна допомога.

"Я 10 років працювала оператором на залізничній станції. П'ять років тому прийшла додому і в душі виявила на лівій груді щось підозріле. Звернулася до онколога. Обстеження показало злоякісне новоутворення. Я пройшла шість курсів хіміотерапії. Мене прооперували. Опісля було ще три курси хіміотерапії і близько місяця променева. Через рік комп'ютерна томографія показала, що все добре. А вже через рік в легенях виявили метастази. Знову шість курсів хіміотерапії. Призначили гормональні таблетки, але вони не допомагали. Тому приписали препарат за 44 тисячі гривень. Зараз він вже бюджетний. Але треба ще купляти таблетки. Упаковка на 70 таблеток коштує 9,2 тисячі гривень. Їх вистачає лише на 17 днів, бо треба пити по чотири таблетки щодня. Для нас це дуже велика сума. Але, може, це останній мій шанс і надія на ліки. Дуже хочеться одужати. Багато заплановано… Мрію поставити на ноги свою 8-річну донечку, побачити внуків… Звертаюся до небайдужих людей за допомогою. Для мене важлива кожна гривня", - розповідає Gazeta.ua Антоніна Васильєва.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7450 1702 6011 або Ощадбанку: 5167 4900 0052 4646 (Васильєва Антоніна Миколаївна).

Зараз ви читаєте новину «"Може, це останній мій шанс і надія" - молода мама благає про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути