субота, 29 серпня 2009 12:14

Москва і Севастополь зіллються в акціях єдності

Москва і Севастополь зіллються в акціях єдності

У Москві та Севастополі 30 серпня відбудуться одночасні акції, які покажуть нерозривний зв"язок між російською столицею і містом "російської" слави.

"Група мешканців Севастополя в сотий - ювілейний раз проведе традиційний символічний хід "Севастопольський ритуал". Під прапорами Росії, Севастополя і військово-морського флоту вони пройдуть центром міста по місцях пов"язаним з історією легендарного міста, щоб продемонструвати прихильність севастопольців до традицій патріотизму і героїзму.

Одночасно в Москві відбудеться автопробіг на підтримку Севастополя, який стартує з Університетської площі на Воробйових горах в 12:00 мск", - повідомили "Інтерфакс" в оргкомітеті акцій.

"Тим самим мешканці обох міст заявлять про свою єдність, базовану на спільному минулому", - підкреслив представник оргкомітету.

За його словами, організатори акцій - ініціативна група громадян, котра виступає за добросусідство народів України та Росії.

"Дані акції не матимуть політичного забарвлення, оскільки її учасники не є членами яких-небудь партій, вони - прості громадяни, якими рухають виключно патріотичні почуття", - сказав співбесідник агентства.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Москва і Севастополь зіллються в акціях єдності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути