Ексклюзиви
четвер, 07 липня 2011 11:25

"Молоді регіони" організували Поцілунковий майдан

Усі непорозуміння беруть свій початок від недомовок. На жаль, люди ще не навчилися обмінюватися думками. Але за стародавньою легендою, можна стати ближче один одному, обмінюючись душами – у поцілунку.

До Всесвітнього дня поцілунку Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" організувала святкову акцію на Майдані Незалежності. Про це повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

Хоча популярності набув поцілунок родом із Франції, вважається, що вперше поцілунок винайшли у Великобританії. Кияни та гості столиці взяли участь у конкурсах і святкових заходах і показали свої вміння у мистецтві поцілунку.

Змагання у конкурсі на найдовший поцілунок розпочались з поцілунку тривалістю 2 хвилини 30 секунд. А перемогла пара, яка насолоджувалась подихом один одного 10 хвилин 5 секунд. Як стверджували молоді люди – це ще не максимальний час, який вони можуть провести у поцілунку. У номінації на найбільш незвичний поцілунок найкращим виявився твір пари, яка чарівно цілувалася, стоячи на одній нозі – тривалість поцілунку 5 хвилин 10 секунд.

Переможці отримали рюкзаки, повні солодощів. Усього в змаганнях взяло участь близько 50 пар. За кожен поцілунок учасників винагороджували цукерками.

"Останнім часом молодь переймається дуже серйозними речами, інколи забуваючи про прості та приємні радощі. Наша акція сьогодні покликана хай ненадовго, але повернути приємні пустощі у серйозне заклопотане життя", – підкреслив організатор акції, активіст ВМГО "Молоді регіони" Андрій Кучер.

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" організували Поцілунковий майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути