пʼятниця, 07 серпня 2020 10:17

Молоді мільйонери: у Forbes показали, скільки можна заробити на відео в TikTok

Молоді мільйонери: у Forbes показали, скільки можна заробити на відео в TikTok
Назвали найбільші заробітки в TikTok. Фото: unsplash.com

Американський журнал Forbes підрахував найбільші суми заробітку 7 користувачів TikTok, які перевищують $1 млн.

Перші чотири позиції посіли молоді американки, троє хлопців завершують топ-7, розповідає Forbes.

"Хоча доля права власності TikTok досі незрозуміла, одне є певним: ніхто не заробив більше у програмі для обміну відео, ніж Аддісон Рей та шість інших молодих знаменитостей у першому в історії списку найоплачуваніших зірок Forbes. Усі ці творці вірусних відео, які заробили мінімум 1 мільйон доларів за 12 місяців по червень, лише почали монетизувати свою славу, насамперед за рахунок продажу особистого брендового товару та спонсорованого контенту для таких брендів", - пише видання.

Перше місце здобула 19-річна Еддісон Рей Істерлінг з американського штату Луїзіана. Протягом повних 12 місяців - з 30 червня 2019-го по 30 червня 2020 року вона за допомогою TikTok змогла заробити близько $5 млн. Хоча до минулої осені вона мала лише мільйон фоловерів, на цей момент аудиторія виросла в 54 рази.

Тримати фанатів виявилося нелегко - дівчина в грудні навіть кинула Університет Луїзіани. Серед її рекламодавців - Reebok, виробник годинників Daniel Wellington, бренд одягу American Eagle та музичний додаток Spotify. Істерлінг навіть запустила власний косметичний бренд Item Beauty.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль показала, якою ціною дістається їй ідеальна фігура

Друге і третє місця, відповідно до заробітку $4 млн та $2,9 млн, посіли сестри Чарлі і Діксі Д'Амеліо з Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія.

Після публікації на TikTok у червні 2019 року серії танцювальних відео Чарлі, вони стали вірусними минулого літа і восени. Незабаром співачка Бібі Рекса запросила дівчину приєднатися до неї на розігріві в Jonas Brothers в Barclay Center. Після цього Чарлі потрапила на вечірнє шоу Джиммі Феллон і висвітлювала в TikTok Паризький тиждень моди для Prada. 16-річчя Чарлі відзначила вже з власною лінією товарів.

Діксі намагається не відставати від сестри. Вона робить музичну кар'єру - її перший сингл Be Happy вийшов у червні і посів перше місце у трендах YouTube, обігнавши опублікований того ж дня кліп Каньє Веста і Тревіса Скотта. Дівчата знімають перехресні ролики і підписують спільні контракти.

Список високомонетизованих тіктокерыв продовжує Лорен Грей ыз прибутком у $2,6 млн. До цієї весни в неї було найбільше фанатів у додатку, що привело її до укладання контрактів з Skechers, Hyundai і Burger King. На черзі Revlon. Зараз вона може похвалитися 46,1 млн фоловерів. 2018 року Лорен підписала контракт з Virgin Records і відтоді випустила вісім синглів.

"Інфлюенсерам потрібно навчитися правильно монетизувати себе", - впевнений Джош Річардс, який збагатився за рік на $1,5 млн. Хлопець має репутацію серцеїда і поганого хлопця TikTok. Річардс заснував власне агентство талантів TalentX і став директором зі стратегії Triller - конкурента TikTok. Також має чинні контракти з Reebok і HouseParty, власний мерч, дохід від реклами на YouTube і нову угоду на створення пісень з Warner Records.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйони переглядів: челендж Chica Вamboni змусив танцювати знаменитостей

20-річний Майкл Ле збагатився на $1,2 млн здебільшого завдяки вірусним відео з танцями на нисхідному ескалаторі з його 5-річним братом Джонатаном - два з них стали одними з найрозповсюджуваніших у TikTok, їх подивилися 478 млн разів. Серед спонсорських угод Ле - його багаторічне партнерство з енергетичними напоями Bang, від імені яких він робить публікації кілька разів на тиждень. YouTube наступний, каже він.

Останнє місце у списку тіктокерів-мільйонерів із Майклом Ле ділить 28-річний Спенсер Ікс, який також заробив $1,2 млн. Він долучився до TikTok у лютому 2019-го, а до наступної осені переїхав в Лос-Анджелес, де займався серфінгом на дивані, жонглював банківським балансом у кілька сотень доларів і намагався перетворити свої 10 млн шанувальників у TikTok на заробіток і кар'єру. Незабаром спонсорство з Uno, Oreo і Sony зробило це можливим.

6-річна Ву Циньї стала наймолодшою китайською мільйонеркою. Успадкувала понад 60 тис. акцій батькової компанії.

Власник "Санфлавер Лайт Енерджі Саенс" загинув торік у автокатастрофі в провінції Чжецзян. Бізнес перейшов до доньки.

Зараз ви читаєте новину «Молоді мільйонери: у Forbes показали, скільки можна заробити на відео в TikTok». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути