четвер, 27 грудня 2007 10:34

Модельєри порадили, як одягатися у новорічну ніч

Російські дизайнери радять всім дівчатам, що стежать за останніми тенденціями моди, стати наступного року "сірою мишкою". А починати кутюр"є рекомендують прямо з новорічної ночі.

"Це зовсім не означає, що треба бути непомітною і скромною, це правило стосується лише вибору кольору для святкових нарядів. Сірий колір в одязі буде самим відповідним для святкування Року Щура", - відзначила в інтерв"ю ІТАР-ТАСС модельєр Аліна Ассі.

Проте дизайнер порадила "не боятися експериментів!". "Якщо у вас буде сіре плаття, хай воно буде не однотонним, а, наприклад, з додаванням золотого або яскраво-рожевого кольору", - додала Аліна Ассі.

Відомий дизайнерський дует Чистова і Ендоурова, які також переконані, що сірий колір - стане кольором року, рекомендують дівчатам робити при виборі свого святкового наряду акцент не стільки на кольорі, скільки на фасоні і довжині.

Так, модельєри пропонують в ніч з 31 грудня на 1 січня представницям прекрасної статі одягатися виключно у міні і прості за формою спідниці і плаття. При цьому Ганна Чистова і Марина Ендоурова радять не забувати, що "новорічна ніч найчарівніша, і можна дозволити собі найсміливіші костюми і навіть дещо божевільні наряди".

Модельєри молодіжного Дому моди "Дві зірвані башти", на відміну від своїх колег, закликають до різноманітності і хочуть, щоб дівчата завжди були яскравими і індивідуальними, не наслідуючи певні шаблони, а тим більше у ці святкові дні.

Так, на думку дизайнерів, дуже актуальним в новому сезоні буде одяг "кольору фруктів". Це визначення вони придумали самі, і відзначили, що потрібно підбирати не просто жовті, оранжеві або рожеві речі, а з так званими "фруктовими відтінками", наприклад, кольору апельсина, лимона, кавуна, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Модельєри порадили, як одягатися у новорічну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути