пʼятниця, 04 липня 2008 08:38

Модель Джордан показала свої зменшені груди (ФОТО)

 
Модель Джордан повернулася до роботи. Весь вчорашній день вона провела на пляжі, позуючи численним фотографам у відвертому бікіні кольору морської хвилі і ковбойському капелюсі, пише The Daily Mail.

Таким чином Кеті Прайс вирішила відзначити переїзд в новий будинок в графстві Суррей, куплений нею за 2,5 млн фунтів стерлінгів. За її розрахунками в колишньому будинку для людей похилого віку повинно вистачити місця не тільки для її трьох дітей і чоловіка, але і для окремої стайні, вертолітного майданчика, тренажерного залу і басейну.

Модель, яка тільки що перенесла чергову операцію цього разу зі зменшення грудей, спростувала повідомлення деяких ЗМІ про те, що вони з чоловіком думають про четверту дитину.

За її словами, вона зараз зайнята кіньми, будинком, кар"єрою і просто хоче отримати задоволення від тих дітей, які у неї вже є. "Великий будинок не зобов"язує нас заводити більше дітей", - вважає Кеті Прайс.

Нагадаємо, що раніше Джордан нарікала на те, що нова пластична операція змусить її почекати із зачаттям ще однієї дитини. Тоді модель зізналася, що її сильно дратує думка про річну реабілітацію після операції, під час якої їй доведеться утримуватися від вагітності, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Модель Джордан показала свої зменшені груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути