вівторок, 05 травня 2009 09:45

Мішель Обама носить кеди за $500 (ФОТО)

Може перша леді США не настільки демократична в моді, як всі думають?

Мішель Обама на цих вихідних з"явилася на роздачі пайків для бідних, влаштованій організацією Feeding America. Дружина Барака Обами вдягла капрі сірого кольору за $90, світлий кардиган від її улюбленого американського дизайнера J.Crew.

А ось взуття першої леді явно не вписувалося в загальну картину. Мало того, що кросівки були від французької фірми Lanvin (як відомо Мішель Обама є прихильницею американських дизайнерів), так ще і вартість взуття вже точно не демократична (а саме такому одягу віддає перевагу перша леді). Модні кеди з сірої замші з рожевими вставками коштують $540.

Оскільки Мішель є палкою прихильницею дизайнерів, які живуть в Америці або мають американське коріння, було трохи дивно побачити першу леді у взутті французького виробництва.

Ясно одне, що з вибором взуття дизайнери Обами явно дали маху. При чому, це не перший випадок, коли дружина президента одягає річ від іменитого бренду не до місця. Так, минулого тижня беручи участь в добродійній посадці дерев, на Мішель Обамі була куртка все від тієї ж Lanvin.

За матеріалами The Daily Mail, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама носить кеди за $500 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути