четвер, 30 квітня 2009 14:27

Мішель Обама - одна зі 100 найкрасивіших

Мішель Обама - одна зі 100 найкрасивіших
Журнал People 29 квітня опублікував щорічний список 100 найкрасивіших людей світу. Перше місце в списку дісталося актрисі Крістіні Епплгейт, яка відома за ролями Келлі Банді в серіалі "Одружені... з дітьми" та Саманти в сіткомі "Samantha Who?".

Автори журналу особливо відзначили Епплгейт за те, що вона не стала приховувати від громадськості той факт, що в 2008 у неї діагностували рак грудей, а також розповіла про операції з ампутації молочних залоз, які були після цього, та їхнє відновлення.

"Ти повинна пройти через зміну зовнішності, здригнутися, відправитися на роботу і спробувати бути собою, звичайною, життєрадісною Крістіною для всіх, хто тебе оточує", - поділилася актриса своїми враженнями з журналом.

Окрім Епплгейт, яка потрапила в список втретє, до списку увійшли актриса Холлі Беррі, актор Зак Ефрон, співачка Крістіна Агілера, зірка "Мільйонера з нетрів" Фрейда Пінто, актор Ченнінг Татум та інші знаменитості, зокрема завсідники списку Джордж Клуні, Анджеліна Джолі та Бред Пітт.

Як відзначає Reuters, в 2009 році в списку People також дебютувала дружина президента США Мішель Обама. Відзначимо, що учасників списку, окрім володаря першого місця, редакція журналу People розміщує в довільному порядку.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама - одна зі 100 найкрасивіших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути