Ексклюзиви
субота, 12 січня 2008 11:32

Мінюст Білорусії збирається ліквідовувати партію комуністів

Верховний суд Білорусі проведе попередні слухання по позову про ліквідацію Партії комуністів Білорусії (ПКБ) 30-го січня, повідомили "Інтерфаксу" в суді. "Попередні слухання у справі про ліквідацію ПКБ пройдуть 30 січня", - заявив співбесідник агентства.

Він нагадав, що позов з вимогою ліквідувати партію до Верховного суду подало міністерство юстиції Білорусії. У Мінюсті заявили, що в період своєї діяльності ПКБ систематично порушувала вимоги законодавства і власного статуту.

Співбесідник агентства нагадав, що Верховний суд 2 серпня 2007 року ухвалив рішення про припинення діяльності ПКБ строком на шість місяців. У цей період ПКБ заборонялося здійснювати будь-яку діяльність, за винятком тієї, яка направлена на усунення порушень, що послужили підставою для припинення діяльності партії.

Там пояснили, що після 2 серпня 2007 року ПКБ здійснювала дії, які їй заборонені законодавством в цей період, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Мінюст Білорусії збирається ліквідовувати партію комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути