субота, 02 січня 2010 10:48

Мінтранс розповів про ситуацію на українських дорогах

Мінтранс розповів про ситуацію на українських дорогах

В Україні покриття на автодорогах державного і місцевого значення в більшості областей мокре, тільки на дорогах державного значення в Житомирській, Київській, Чернігівській, Хмельницькій і Черкаській областях - місцями засніжене, а в Луганській області місцями ожеледиця.

 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту і зв"язку України в суботу.

 

За станом на ранок суботи на території України в західних і центральних областях йде невеликий сніг, в північних областях - сніг, в східних і південних областях - дощ і туман. Середня температура повітря коливається від 9 морозу до 6 тепла, в Криму - до +12.

 

На перевальних ділянках дорогий в Карпатському регіоні - невеликий сніг і дощ. Температура повітря складає від -3 до +3. Покриття автомобільних доріг мокре. У Криму на перевалах без опадів, температура повітря +6 +8. Проїзд забезпечений.

 

На автодорозі М-05 Київ-Одеса на ділянці в Київській області йде сніг, в Черкаській - дощ, в Одеській - місцями туман. Температура повітря -5 +2. Покриття автодоріг в Київській області місцями засніжене, в інших областях - мокре. Проїзд забезпечений.

 

За інформацією Мінтрансу, серйозних порушень у функціонуванні об"єктів транспортного комплексу і зв"язку (залізничного, авіаційного, морського, автомобільного транспорту, метрополітену і підрозділів Госспецтрансслужби) через погіршення погодних умов на території України не відбулося.

Зараз ви читаєте новину «Мінтранс розповів про ситуацію на українських дорогах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути