четвер, 30 квітня 2020 23:14

Міносвіти і науки замінило урок про російську агресію на відео з Усиком

Міносвіти і науки замінило урок про російську агресію на відео з Усиком
Міністерство, яке замість уроку про російську агресію показало Усика, виправдовується "технічними нюансами". Фото: Reuters

"Всеукраїнська школа онлайн" замість уроку із темою "Російська агресія проти України" показала урок із боксером Олександром Усиком про науково-технологічну революцію.

У розкладі для 11 класу на сайті Міністерства освіти і науки вказано, що в рамках предмету "Всесвітня історія" буде викладено тему "Агресія Росії проти України у 2014 році. Російсько-українська війна".

Втім на офіційному каналі Міністерства освіти і науки в Ютуб замість оголошеного уроку вийшов інший, повідомляє "Радіо Свобода"

За кілька годин Міністерство у відповідь на запит журналістів пояснило заміну уроку технічними нюансами.

"Після зйомки кожен урок проходить кілька ступенів експертизи, а також складний процес монтажної роботи. Оскільки урок, заявлений у розкладі, не був технічно підготовлений до трансляції, на жаль, довелося надати для ефіру інший урок", - заявили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сказав неправду про обстріли на Донбасі

Міністерство обіцяє, що урок історії на тему російської агресії в Україні вийде пізніше. Щоправда, відомство не уточнило, коли саме.

"Заняття на тему російсько-української війни обов'язково буде в ефірі телеканалів, що транслюють "Всеукраїнську школу онлайн" для 11 класу, а також на YouТube-каналі МОН після його підготовки до ефіру", – заявили у Міністерстві.

Боксер Олександр Усик давав інтерв'ю "регіоналці" Олені Бондаренко, яка свого часу голосувала за "диктаторські закони 16 січня". Там критикував декомунізацію.

Зараз ви читаєте новину «Міносвіти і науки замінило урок про російську агресію на відео з Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути