середа, 13 січня 2010 13:16

Міністр ЖКГ не розуміє, де саме Черновецький прибирає сніг

Міністр ЖКГ не розуміє, де саме Черновецький прибирає сніг

Міністр із питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко констатує, що київська влада не справилася з завданням по ліквідації наслідків снігопаду.

Про це він заявив у вівторок.

"Ми розуміємо, що такі погодні умови, на жаль, непередбачені, але саме в таких умовах проявляється здатність місцевих органів влади оперативно приймати ефективні рішення. На даний момент, особливо в столиці України, ситуація наочно ілюструє, що місцева влада не справилася з цим завданням", - сказав Кучеренко.

Він наголосив, що дотепер "залишається абсолютно незрозумілим, де і як працюють над збиранням Києва 300 одиниць снігоочисної й інженерної техніки і 7 тисяч осіб".

"Представники Держжитлокомунінспекції постійно виїжджали на місця, де повинні були б проводитися очисні роботи, але там були тільки занесені дороги, неочищені двори - і все це в центральній частині Києва, не говорячи про спальні райони", - сказав Кучеренко.

У зв"язку зі скаргами мешканців на бездіяльність місцевої влади з ліквідації наслідків снігопадів він доручив Держжитлокомунінспекції проконтролювати ситуацію з розчищенням доріг, тротуарів і прибудинкових територій від снігу і зламаних дерев.

Крім того, будуть проаналізовані дії влади по забезпеченню життєдіяльності населених пунктів під час негоди і ліквідації наслідків стихії.

Як відомо, раніше перший заступник голови КМДА Денис Басс заявляв, що столична влада ліквідує наслідки негоди до нового року.

11 січня інший перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко заявив, столична влада та керівники районів повинні терміново завершити роботи з ліквідації наслідків негоди.

Тим часом, мер Києва Леонід Черновецький доручив виділити 16,3 мільйона гривень з міського бюджету на ліквідацію наслідків снігопаду.

Як відомо, останній великий снігопад стався ще до нового року. Тоді внаслідок негоди столичні вулиці були засипані кучугурами снігу та купами зламаних дерев.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Міністр ЖКГ не розуміє, де саме Черновецький прибирає сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути