субота, 29 липня 2017 15:30

"Міністр живе на мінімалку, оформляє субсидію, народжує у звичайному пологовому" – Омеляну пропонують нові соціальні експерименти

"Міністр живе на мінімалку, оформляє субсидію, народжує у звичайному пологовому" –  Омеляну пропонують нові соціальні експерименти
Міністру Омеляну запропонували нові соціальні експерименти

У мережі відреагували на повідомлення про поїздку міністра інфраструктури України Володимира Омеляна у плацкарті, передає dnepr.info.

Володимир Омелян відправився в робочу поїздку у звичайному плацкарті. Але вагон був відреставрований, з кондиціонером, вакуумним туалетом і вікнами, які легко відкривалися. Однак і цього виявилося досить, що здивувати людей - "небожитель" спустився до звичайних людей.

Юрист і ініціатор проекту "Як приручити Закон", дніпрянин Антон Деньгуб розмістив в своєму Facebook пост з ідеями чим би ще могли б зайнятися українські міністри.

"Плацкарт-це тільки початок. Як вам ідея освітнього реаліті-шоу", - написав Антон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омелян розкрив, коли почнуть будувати платні дороги

Він запропонував узагальненому образу українського міністра: відвідати лікаря в звичайній поліклініці, вибити довідку про склад сім'ї, проїхатися "по найбільш пекельній дорозі на Ланосі", влаштувати дитину в школу або дитячий садочок, побувати на прийомі у начальника ЖКГ.

Поставив дніпрянин вигаданого міністра і в життєві ситуації: "Міністра упакували в райвідділ" і міністр місяць живе на пенсію.

У коментарях до сатиричного посту жителі Дніпра нафантазували більше ситуацій, в яких би міг опинитися український міністр.

Найяскравіші з них:

"Міністр намагається отримати рішення і виконавчі листи, а потім подає заяву про виправлення описки і намагається отримати знову і знову;
Міністр намагається коментувати пост Філатова;
Міністр чекає лікарняний лист;
Міністр намагається стати затребуваним фахівцем в успішній компанії тільки на підставі вітчизняної освіти;
Міністр намагається отримати id карту;
Міністр народжує у звичайному пологовому будинку! Нехай спробує;
Міністр живе на мінімалку і оформив субсидію на комуналку, а субсидія нараховується в наступному місяці за минулий, але її нараховують після перерахунку, а перерахунок виробляють, після повного погашення за комунальні послуги "

Міністр інфраструктури Володимир Омелян проїхався з Києва до Дніпра потягом у плацкартному вагоні.

Зараз ви читаєте новину «"Міністр живе на мінімалку, оформляє субсидію, народжує у звичайному пологовому" – Омеляну пропонують нові соціальні експерименти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути