четвер, 15 листопада 2007 16:55

Міністр внутрішніх справ РФ заявив, що підрив "Невського експреса" розкритий

Справа про підрив в серпні потягу "Невський експрес" в Новгородській області, коли постраждали декілька десятків людей, розкрита. "Розкрито ряд гучних терористичних актів, зокрема підрив потягу "Невський експрес" в Новгородській області", - заявив глава МВС Росії Рашид Нургалієв на зустрічі з особовим складом департаменту з боротьби з оргзлочинністю і тероризмом МВС Росії, повідомляє прес-центр МВС. За словами Нургалієва, злочинці затримані.

Швидкий поїзд N166 сполученням Москва - Санкт-Петербург "Невський експрес" 13 серпня зазнав аваріъ в околицях міста Мала Вішера Новгородської області, в результаті постраждали 60 чоловік, 30 з яких були госпіталізовані. Було встановлено, що причиною аварії став закладений на шляхах саморобний вибуховий пристрій потужністю близько 2 кг в тротиловому еквіваленті. За фактом аварії потягу прокуратура порушила кримінальну справу за статтею 205 КК РФ (тероризм), повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Міністр внутрішніх справ РФ заявив, що підрив "Невського експреса" розкритий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути