Ексклюзиви
вівторок, 23 лютого 2016 02:52

Міністр оборони нагородив Яценюка та інших високопосадовців гангстерськими кулеметами

Міністр оборони нагородив Яценюка та інших високопосадовців гангстерськими кулеметами
Фото: Facebook

Міністр оборони Степан Полторак нагородив зброєю голову уряду Арсенія Яценюка, кількох міністрів, секретаря РНБО та кількох народних депутатів.

Відповідні витяги з наказу Міноборони у Facebook опублікувала на своїй сторінці у Facebook журналіст Христина Малазонія.

"У списку Полторака випадкових людей немає: судді, прокурори, комерційні директори та народні депутати", - зазначається в повідомленні.

Зокрема, у травні 2015 року Полторак нагородив "за визначні заслуги у забезпеченні обороноздатності країни, зміцненні нацбезпеки, зразкове виконання службового обов'язку та виявлені високий професіоналізм, честь і доблесть" прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Йому дісталися 11,43 мм пістолет - кулемет Томпсон зразка 1928 року та 203 патрони.

Міністр юстиції Павло Петренко та очільник МВС Арсен Аваков отримали в якості нагородної зброї Кольти М1911, та 84 і 140 патронів відповідно. Секретар РНБО Олександр Турчинов отримав пістолет МАУЗЕР К 7,63 мм і 96 та 105 патронів. Народний депутат, соратник президента Ігор Кононенко отримав від міністра оборони 9 мм ФОРТ 21.02 та 15 патронів.

"Серед всього переліку "обраних" білою вороною виглядає вчитель фізкультури Куруч Олександр Федорович. Останній, виявився однокласником Степана Полторака. Міністр подарував другу дитинства GLOCK 17 та 200 патронів", - йдеться в повідомленні.

СПИСОК ПОЛТОРАКА Нагородна зброя - слабкість високопосадовців, яку вони не афішують. Минулий рік виявився щедрим на под...

Опубликовано Кристиной Малазонией 22 февраля 2016 г.
Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони нагородив Яценюка та інших високопосадовців гангстерськими кулеметами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути