Ексклюзиви
субота, 31 травня 2008 15:27

Міністр оборони Індії втратив свідомість під час параду

Міністр оборони Індії Куреан Ентоні втратив свідомість під час параду кадетів Національної академії оборони в місті Пуна на заході країни. 68-річний міністр був доставлений в лікарню, розташовану на території кампусу академії, повідомляє MonstersandCritics.

Лікарі, які оглянули Ентоні, заявили, що з міністром все гаразд, проте йому необхідний відпочинок. Міністр знепритомнів через виснаження, а також сильної жари і обезводнення організму. Глава Національної академії оборони, коментуючи інцидент, сказав, що у Ентоні в останні дні був дуже напружений графік. Зокрема, міністр відправився в Пуну відразу ж після прибуття з Німеччини, де Ентоні був присутній на берлінському авіасалоні ILA-2008.

Куреан Ентоні займає пост міністра оборони Індії з 2005 року. За даними РІА Новини, він також є співголовою російсько-індійської міжурядової комісії з військово-технічної співпраці, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Індії втратив свідомість під час параду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути