Міністр культури України Євген Нищук перед відльотом до Києва з аеропорту швейцарського Цюриха скористався послугами VIP-сервісу.
"Міністра у супроводі співробітника аеропорту на окремому автомобілі доставили до літака. На фотографії видно, що Нищука супроводжували дві жінки, тому, ймовірно, така поїздка аеропортом коштувала 790 CFH, тобто близько 24 тисяч гривень. Летів міністр бізнес-класом авіакомпанії МАУ. Квиток на одного (Київ-Цюріх-Київ) коштує понад 42 тисячі гривень", - йдеться в повідомленні видання УНН.
На фото видно, що в руках міністр тримає паперовий пакунок з написом Caviar House & Prunier – відомої в колах поціновувачів дорогих рибних делікатесів марки. Марка позиціонує свою продукцію як елітну, виготовлену за старовинними рецептами, які колись використовувалися лише для приготування морепродуктів для коронованих персон. Сто грамів філе червоної риби від цього виробника в середньому коштує 35 євро (наприклад, стільки коштує 100 грамів філе лосося "Цар Ніколай"). Якщо ж говорити про чорну ікру, заради якої гурмани і відвідують магазин цієї марки, то вартість стартує приблизно від 69 до 160 євро за баночку у 30 грамів.
Міністр Євген Нищук перебував у Швейцарії в офіційному відрядженні - брав участь у конференції міністрів культури країн-підписантів Європейської культурної конвенції, яка відбувалася в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:"Краще Пшонку призначити міністром культури за пацанське бароко-рококо" - митці про призначення Нищука.
Міністр культури Євген Нищук 19 січня призначив головою Українського культурного Фонду Марину Порошенко.
Коментарі