Ексклюзиви
середа, 09 червня 2010 15:12

Міліціонери "кастрували" затриманого водою і шокером

Міліціонери "кастрували" затриманого водою і шокером

27-річного Олександра Киселя з Умані Черкаської області викрали працівники міліції.

Так стверджують батьки хлопця. Вони розповіли Gazeta.ua, що правоохоронці за підозрою у вбивстві затримали сина на 10 діб. Потім, не довівши провину випустили, але пообіцяли, що в будь-якому разі він за це відповідатиме.

За два тижні хлопець зник. Його друг розповідає, що сідав у автомобіль міліціонера і попросив передати рідним, щоб його рятували.

Міліціонер заперечує свою причетність до цього, але сестра зниклого стверджує, що після зникнення, Олександр дзвонив їй саме з мобільного номера правоохоронця.

В Умані ще на початку травня невідомі з особливою жорстокістю вбили чоловіка. Після цього працівники міліції зверталися до всіх уманчан допомогти у розкритті злочину. За інформацію, яка допоможе знайти злочинців, пообіцяли винагороду.

Мати Олександра Лідія Кисіль розповіла, що її сина працівники міліції забрали з Києва 14 травня, щоб перевірити його причетність до злочину. Жінка запевнила, що затримали тоді всіх хлопців з вулиці. Чому за її сином їздили в Київ, коли він у ніч вбивства перебував з дочкою загиблого на іменинах, і дівчина це підтверджує, мати зрозуміти не може.

Вона стверджує, що родині не повідомили про затримання й місцеперебування Олександра. Про те, що він перебуває в уманському міськвідділі дізналися випадково. Коли хлопця звільнили, він розповів батькам, що з нього знущалися. Але таким чином, щоб не залишилося синців.

Обіцяли, що батьком він ніколи не стане, садили у таз з водою оголеними статевими органами і вмикали шокер. Коли звільняли, то попередили, що тільки він зробить крок не туди, його одразу затримають. Цей злочин "висяком" не може залишитися.

Зі слів батьків, 7 червня Олександра Киселя в Умані посадив у свій автомобіль співробітник черкаської міліції. Хлопець встиг віддати другові паспорт і гроші. Попросив все розказати сестрі. Останній раз Вікторія говорила з братом, коли їй подзвонив правоохоронець і дав Олександрові трубку. "Саша сказав, що не може сказати де він, але попросив нічого не робити, бо гірше буде".

Родина Киселів у відчаї. Вони вже написали скарги у всі можливі інстанції, щоб розібралися в ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери "кастрували" затриманого водою і шокером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути