вівторок, 22 грудня 2009 15:44

Мілан від снігу звільняють солдати

Мілан від снігу звільняють солдати

На розчищення вулиць Мілану, заблокованих через рясний снігопад, що обрушився на місто, направлено 800 військовослужбовців італійської армії.

Перші військові прибули в місто ще в понеділок увечері. До ранку вівторка розчищенням займалися вже 600 осіб, останні підключаться протягом дня. Від снігу перш за все звільняють ті дороги, які ведуть до таких соціально важливих об"єктів, як лікарні.

Снігопад блокував не тільки вулиці Мілану, але і його аеропорти, а також частину залізничних колій. Через це було відкладено багато авіарейсів, перебої спостерігаються в русі потягів.

Рух транспорту порушений не тільки в Мілані, але в багатьох інших регіонах на півночі Італії. Труднощі з пересуванням спостерігаються і в інших країнах Європи. Так, кілька днів тому через різкі перепади температури було перервано рух потягів під Ла-Маншом. Очікується, що він буде відновлений тільки у вівторок.

По всій Європі через снігопади та морози загинули більше 80 людей: частина з них померли від переохолодження, частина загинули в ДТП. Як очікується, найближчим часом змін погоди не передбачається, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мілан від снігу звільняють солдати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути