пʼятниця, 26 жовтня 2007 08:34

Микола Басков знімав на відео вбивство у своїй квартирі (ФОТО)

Оперний тенор зіграв жорстокого убивцю

 
Сюжет нового кліпу Миколи на знамениту арію з опери "Паяци" перекликається з подіями, що відбуваються в його житті. Там є рядок: "Смійся, паяце, над розбитим коханням. Герой співака страждає від ревнощів до дружини і врешті-решт убиває її. Цю композицію з усіх записаних Басковим арій вибрав режисер Жан Карло, син знаменитого оперного співака Дель Монако.

 - У житті артиста не буває нічого випадкового, - признається "Твоему ДНЮ" "золотий голос Росії". – Чому режисер обрав саме цю арію, я не знаю. Безумовно, схожі трагічні історії трапляються з багатьма людьми. Якоюсь мірою цей сюжет має відношення і до мого життя. Але тільки не вбивство!

 До речі, від запропонованого сценарію – коли співак з"являється з перших секунд кліпу скривавленим – Коля категорично відмовився.

 - Я не люблю кров, - говорить він. – Відразу ж після зйомок сцен я змивав із себе фарбу.

 Зйомки були призначені на самісінький ранок в мадридському театрі "Ла Мара". Басков піднявся рано-вранці  і на майданчику був одним із перших. Він взагалі майже добу працював з незвичайним натхненням. Ще б пак! Із цього відеоролика одна з європейських компаній планує почати розкрутку Миколи в усьому світі.

Незважаючи на класичний сюжет кліпу, образ нашому співакові було обрано далекий від класики. У цьому ролику він постає брутальным героєм у шкіряному жакеті, браслетах і кільцях на всіх пальцях правої руки.

 - Таким мене побачив режисер, - пояснює Микола. – Дивно, але я навіть у своїх звичайних кліпах в такому образі не знімався.

 До речі, Коля всі команди режисера виконував бездоганно. І готовий був зніматися без перерв. Але коли вони все-таки траплялися, Басков за звичкою веселив і себе, і всю знімальну групу. Так, наприклад, він затягував відомий іспанський хіт Tengo la camisa negra, що в перекладі означає "У мене є чорна сорочка". Не забував він і про свою маму Олену Миколаївну, яка зараз завжди знаходиться поряд з сином. Її підтримка потрібна Колі, як ніколи. Після кожного дубля співак біг  до мами й цікавився її думкою. Жінка, уважно спостерігаючи, як він вживається в драматичний образ, не втомлювалася хвалити сина. Солідарний з нею був і режисер. Жан Карло не встигав щось порадити співакові, як Микола вже розумів, що від нього потрібно.

 Єдине, він не погодився з гримом. Коли йому обвели чорним олівцем очі, він завагався і попросив змінити колір фарби. Так на його обличчі з"явилася біла смуга.

 - Та смуга, що намальована на моєму обличчі, сподіваюся, в недалекому майбутньому означатиме й білу смугу в моєму житті, - оптимістично міркує Басков. – А взагалі смисл кліпу дуже глибокий. Зокрема, що всі люди – блазні: зовні одні, а всередині зовсім інші. На жаль, в житті я часто стикався з лицемірством, і розпізнавати його важко. Але сподіваюся, що той досвід, який я отримав, допоможе мені ще краще розбиратися в людях й стороною обходити лицемірів.Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков знімав на відео вбивство у своїй квартирі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути