Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2012 13:15

Михайло Добкін відповів на образливий натяк Михалкова

Михайло Добкін відповів на образливий натяк Михалкова

Російський режисер принизив гідність харківського губернатора Михайла Добкіна. Кілька днів тому Микита Михалков використав образ Михайла Добкіна як антиагітацію проти демократичних виборів в Росії. У фільмі "Російський філософ Іван Ільїн" пан Михалков відстоює позицію сильної вертикалі влади і наводить кілька прикладів як народ може помилятися у виборі. Як один з таких прикладів режисер наводить відомий всім ролик за участю Михайла Добкіна і Геннадія Кернеса "текст по дебільному написаний".

"А що у нас обиралися в Росії по іншому? Що у нас такі Міші зі своїми піарниками не приходили до влади?", - Запитує одіозний режисер.

У свою чергу Михайло Добкін не залишився в боргу перед відомим російським режисером і відповів йому в письмовій формі. Текст листа наводить УНІАН, передає Цензор.НЕТ.

"Шановний Микито Сергійовичу! Будучи давнім шанувальником Вашого таланту, був дуже здивований особистою увагою до моєї персони. Не приховую - не очікував, що Ви так високо оціните мої скромні можливості впливу на вибір Ваших співвітчизників", - написав він.

"Щиро бажаю Вам успіхів у реалізації запланованих цілей, тим більше, що наші симпатії збігаються. З повагою, Михайло Добкін (для Вас - Миша)", - йдеться в листі.

При цьому в постскриптумі до листа Добкін нагадує, що указом президента Росії Дмитра Медведєва від 29 жовтня 2010 року він був нагороджений Орденом Дружби "за великий внесок у розвиток і зміцнення відносин дружби і співпраці між Російською Федерацією і Україною".

Зараз ви читаєте новину «Михайло Добкін відповів на образливий натяк Михалкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути