Ексклюзиви
вівторок, 01 червня 2021 11:03

"Ми виснажені" - мати благає врятувати сина

Автор: Фото надане Валентиною Ярошенко
  24-річний Антон Михайлюк із міста Помічна на Кіровоградщині лікує лімфому Ходжкіна. Після пересадки кісткового мозку потребує складної реабілітації. Рідні просять допомоги.
24-річний Антон Михайлюк із міста Помічна на Кіровоградщині лікує лімфому Ходжкіна. Після пересадки кісткового мозку потребує складної реабілітації. Рідні просять допомоги.

24-річний Антон Михайлюк із міста Помічна на Кіровоградщині лікує лімфому Ходжкіна. Захворювання виявили 2017 року. Переніс променеву терапію, 40 курсів хіміє- та імунотерапії. У клініці Туреччини йому провели трансплантацію кісткового мозку. На реабілітацію потрібна допомога.


"До хвороби син працював на залізниці оператором колієвимірювального візка. У жовтні 2017-го в нього виявили лімфому Ходжкіна, - розповіла Gazeta.ua мати Валентина Ярошенко. - Антон пройшов тривалу та виснажливу променеву терапію. Переніс понад 40 курсів хіміє- та імунотерапії. Перед трансплантацією кісткового мозку було 11 курсів протирецидивного лікування. Ці витрати повністю лягли на плечі родини. Згодом ми змушені були звернутися до небайдужих людей. Останні чотири місяці перебуваємо в турецькій клініці Медікал Парк. Тут у квітні Антону зробили пересадку кісткового мозку від молодшого брата. Тепер тривалий час потрібно залишатися під наглядом лікарів. Оскільки необхідна досить складна реабілітація. За майже чотири роки активного лікування ми виснажені фізично, морально та матеріально. У періоди повного розпачу і страху нам допомагала молитва. Знову хочу звернутися до небайдужих людей з проханням посильної фінансової підтримки на реабілітацію сина. Будемо вдячні за кожну гривню допомоги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочу, щоб мама померла, як бабуся" - на порятунок матері трьох дітей потрібна допомога


Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4149 4991 4131 4888 (Михайлюк Антон Андрійович) або Ощадбанку: 5167 8030 5220 7540 (Ярошенко Валентина Іванівна).

Зараз ви читаєте новину «"Ми виснажені" - мати благає врятувати сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути