Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 16:00

Мердок відкрив найбільшу друкарню в світі

У Великобританії відкрилася найбільша в світі друкарня, яка належить медіа-магнатові Руперту Мердоку і видавцеві газет Times, Sunday Times і The Sun. Інвестиції в проект склали 650 мільйонів фунтів стерлінгів.

Всі процеси в друкарні, продуктивність якої складає 70-86 тисяч копій в годину, автоматизовані, штат співробітників складає лише 200 чоловік.

Спостерігачі звертають увагу на масштаб інвестицій і підкреслюють, що, не дивлячись на розмови про занепад, що переживається друкарською пресою в епоху інтернету, вирішення Мердока говорить про перспективність цього ринку.

Як відзначає видання The Guardian, пропонуючи читачам і рекламодавцям папір найвищої якості, Мердок прагне продовжити життя друкарським виданням, якими володіє. Крім того, скорочуючи штат співробітників друкарні завдяки застосуванню новітніх технологій, він економить 30 мільйонів фунтів стерлінгів в рік, роблячи кінцевий продукт дешевшим. Нарешті, відкриття найсучаснішої друкарні дозволить Мердоку отримати замовлення інших видавців, які не мають засобів для таких масштабних інвестицій, повідомляється на сайті ВВС News.

Зараз ви читаєте новину «Мердок відкрив найбільшу друкарню в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути