четвер, 21 червня 2012 19:20

Мер Вінниці переобладнює ЖЕКи на прозорі офіси

Сьогодні, 21 червня, міський голова Вінниці Володимир Гройсман презентував прозорий офіс замість колишнього ЖЕКу № 15. Він тепер називається Центром обслуговування споживачів.

За словами мера, таких центрів у Вінниці буде 8.

"Ще два відкриємо у цьому році. Решту намагатимемось у наступному. Якщо будемо бачити, що прозорих офісів не вистачає, їх стане більше. Робота в таких офісах має стати якіснішою. Щоб споживачам було максимально комфортно сюди звертатись", - сказав він.

У центрі будуть проводити прийом представники міськтеплоенерго, водоканалу, електромереж та інші. Також працівники Департаменту житлового господарства консультуватимуть старших по будинках згідно графіку.

"Дуже зручно. Сьогодні прийшла перерахувати квартплату у бухгалтера, потім вияснила все у паспортистки щодо прописки дітей. І каса тут, на коридорі. Одразу можна все проплатити", - зазначила місцева мешканка Наталія Загризла.

При вході всіх відвідувачів зустрічає адміністратор. Там же розташована табличка, яка попереджає про відеоспостереження. У коридорі під стелею висять дві плазми, де демонструють муніципальну рекламу.

"Ми маємо відходити від радянської системи обслуговування, коли керівник ЖЕКу був царем. І до нього йшли люди, стояли в чергах, домовлялись. Тепер все має бути для людей", - запевнив Гройсман.

Щоб переобладнати ЖЕКи під Центри обслуговування споживачів потрібно близько 300 тис грн.

Прозорі офіси вже створені у міській раді, податковій, БТІ. Невдовзі відкриються три центри надання адміністративних послуг.

Зараз ви читаєте новину «Мер Вінниці переобладнює ЖЕКи на прозорі офіси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути