Ексклюзиви
вівторок, 09 березня 2010 17:48

Мер Черкас подарував жінкам 6 тисяч безкоштовних квитків у кіно

Мер Черкас подарував жінкам 6 тисяч безкоштовних квитків у кіно

Понад 6 тисяч черкащанок відвідали безкоштовні кіносеанси, подаровані мерією Черкас до 8 Березня. Хоч запланованих квитків було вдвічі менше.

Нагадаємо, що 6-8 березня в кінотеатрі "Україна", кінопалаці "Салют" і в "Палаці молоді" демонструватимуть дві романтичні комедії: "Одного разу в Римі" та "Чого хочуть жінки". Місце можна було забронювати за одним з телефонів міськвиконкому. А потім забрати квиток. Таку ідею подав міський голова Сергій Одарич, щоб відійти від традиційного привітання – святкових зборів.

Сергій Олегович вважає, що безкоштовний квиток у кінотеатр – це найкращий подарунок.

"Не встигло повідомлення розійтися містом, як черкасці вже почали телефонувати і бронювати місця у кінотеатрах. У пункті прийому замовлень працювало три особи, які ледь встигали обслуговувати людей. У перший день роботи пункту до кінопалацу "Салют" та кінотеатру "Україна" на 6, 7 та 8 березня не залишилося жодного вільного місця", - запевнила начальник управління культури та туризму міськвиконкому Валентина Шепецька.

У прес-службі міськвиконкому кореспонденту Gazeta.ua сказали, що квитки переважно замовляли жінки – хто для себе, хто ще й для подруг і знайомих. За умовами акції, на одне замовлення видавалося два квитки, тому жінка за власним бажанням могла запросити з собою ще когось.

Черкащанин Микола Терновий розповів, що напередодні свята додзвонитися на вказаний телефон не зміг.

"Набрав номер "Палацу молоді". Замовив квитки для сина і його нареченої та для доньки з зятем. Там за планом мали показувати фільм "Чого хочуть жінки". Ми з дружиною не пішли. Бо на годину пізніше цей фільм показували по телевізору. То ми його подивилися на дивані. Діти казали, що зал був заповнений глядачами вщент. Син з дівчиною ще хотів і в "Салюті" подивитися, але там уже безкоштовно білетів не було. То він купив два квитки на 50 гривень", - сказав Терновий.

Акцію на сеанси у кінотеатрі "Україна" продовжили ще на два дні – 9 та 10 березня. У "Салюті" та Палаці Молоді - на один день. Для цього додатково виділили ще близько 3 тисяч квитків.

Зараз ви читаєте новину «Мер Черкас подарував жінкам 6 тисяч безкоштовних квитків у кіно ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути