вівторок, 02 вересня 2008 18:52

Мела Гібсона застукали з російською красунею Оксаною (ФОТО)

Днями австралійська газета Women"sDay опублікувала сенсаційний репортаж. На думку репортерів газети, 52-річний актор і режисер Мел Гібсон зовсім не зразковий сім"янин. Мовляв, весь вільний час старина Мел проводить із стрункою брюнеткою - уродженкою Росії на ім"я Оксана.

На знімках дівчина то йде поряд з Мелом по вулиці, то раптом виходить з його особистого трейлера, в якому актор мешкає на зйомках тріллера "Край темряви" (Гібсон грає головну роль разом з Робертом де Ніро).

У новому фільмі Гібсону дісталася роль Бостонського поліцейського, який розслідує вбивство власної дочки. Австралія, де знімають "Край темряви" - рідна країна актора, тому "викривальна стаття" для нього удвічі неприємна. Гібсон поспішив спростувати газетярів.

Представник зірки кіноекрану Алан Нейроб заявив в інтерв"ю британської DailyMail, що Оксана і Мел - просто колеги. Мовляв, дівчина просто працює в звукозаписній компанії Icon, яка належить Гібсону. Вона музикант і з актором їх зв"язують "виключно службові відносини".

Гібсона намагаються викрити в зв"язках на стороні вже не вперше. Папараццы не можуть повірити, що такий красень і талант може бути зразковим сім"янином і ніколи не зраджує дружині. Писали, що він відкинув недвозначні пропозиції від самих Джулії Робертс і Софі Марсо.

Голлівудський актор одружений вже 28 років і йому по праву можна привласнити звання "батька-героя" - у Мела і його гаряче коханої дружини Робін Мур аж семеро дітей: Ханна, Едвард, Крістіан, Уїльям, Луіс, Майло і Томмі, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Мела Гібсона застукали з російською красунею Оксаною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути