середа, 09 січня 2008 11:18

Мексиканський маг передбачив самогубство Брітні Спірс

Найвідоміший чорний маг Мексики Антоніо Васкес Альба, що ворожить Таро і відомий точністю своїх прогнозів, заявив, що в 2008 році американська співачка Брітні Спірс вчинить самогубство. Про це професор Альба, який пророкує з 1980 року, повідомив під час оприлюднення свого традиційного прогнозу на новий рік у Мехіко.

Він також стверджує, що на президентських виборах у США, які пройдуть в листопаді цього року, переможе колишня перша леді США Хіларі Клінтон.

За останні 20 років Васкес Альба, що носить титул Великого мага Мексики, рідко помилявся в своїх прогнозах людських доль, політичних і економічних тенденцій.

Тим часом, під час торішнього прогнозу Великий Маг стверджував, що Фідель Кастро "залишить наш світ до кінця травня". Проте кубинський лідер дотепер живий і навіть був висунутий кандидатом у депутати кубинського парламенту, вибори в який пройдуть 20 січня 2008 року.

Зате в січні 2006 року Великий Маг передбачив перемогу на виборах в Мексиці нинішнього президента Феліпе Кальдерона, рейтинги якого в той час не перевищували 10%, а показники його головного суперника, лідера опозиції Андреса-Мануеля Лопеса Обрадора сягали 57%, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканський маг передбачив самогубство Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути