неділя, 15 листопада 2009 13:24

Медведєв пригрозив Ірану іншими засобами

Медведєв пригрозив Ірану іншими засобами
Президент РФ Дмитро Медведєв заявляє, що Росія і США можуть вдатися до "інших засобів" крім переговорів, якщо Іран не дасть відповіді щодо своєї ядерної програми.

"Якщо не вдасться домовитися, то залишаються інші засоби, щоб рухати процес по-іншому", - сказав Медведєв у спільній з президентом США Бараком Обамою заяві для преси після з переговорів.

"Мета переговорного процесу з Іраном - це домогтися від Тегерана чітких гарантій щодо прозорості ядерної програми, яка не викликатиме занепокоєння у світової спільноти," - зазначив Медведєв.

Також повідомляється, що президент Росії сподівається, на те що Росія і США зможуть укласти новий договір про СНО в грудні цього року.

"Ми дійсно значну частину часу присвятили обговоренню договору про скорочення наступальних озброєнь і визнали необхідність надати додаткову динаміку цим переговорам", - сказав Медведєв після закінчення переговорів з президентом США Бараком Обамою на полях саміту АТЕС.

Лідери майже двох десятків країн, які населяє близько половини всього людства, беруть участь в Сінгапурі в щорічному саміті АТЕС. Форум проходить на тлі найсильнішої після Другої світової війни глобальної фінансової кризи і економічного спаду, і ця тема обіцяє стати головною на майбутніх дискусіях.

У форумі АТЕС зараз беруть участь Австралія, Бруней, В"єтнам, Індонезія, Канада, КНР, Республіка Корея, Малайзія, Мексика, Нова Зеландія, Папуа-Нова Гвінея, Перу, Росія, Сінгапур, США, Таїланд, Філіппіни, Чилі, Японія, а також Гонконг і Тайвань як самостійні економіки, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв пригрозив Ірану іншими засобами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути