середа, 27 серпня 2008 12:07

Медведєв пояснив Меркель свою позицію по Південній Осетії та Абхазії

Президент Росії Дмитро Медведєв провів сьогодні телефонну розмову з федеральним канцлером ФРН Ангелою Меркель. Як повідомила прес-служба Кремля, розмова відбулася за ініціативою німецької сторони, і співбесідники "обговорили питання практичної реалізації шести принципів врегулювання конфліктів, вироблених Дмитром Медведєвим та Ніколя Саркозі".

"Особлива увага була приділена імплементації пункту 5 (виведення військ та додаткові заходи безпеки). Медведєв дав вичерпні роз"яснення у зв"язку з питаннями, що були у Меркель по цій темі, підтвердивши прихильність російської сторони реалізації узгоджених принципів. У зв"язку з визнанням Російською Федерацією незалежності Південної Осетії та Абхазії, про що лідери зацікавлених держав були інформовані російською стороною ще до підписання відповідних указів президента Росії, Медведєв дав розгорнені роз"яснення російської позиції", - повідомляє прес-служба Кремля, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв пояснив Меркель свою позицію по Південній Осетії та Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути