понеділок, 12 травня 2008 16:42

Медведєв ліквідував ряд держкомітетів

Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв вирішив скасувати створені у вересні 2007 року Держкомриболовство і Днржкоммолоді, повідомляє РІА Новини з посиланням на прес-службу Кремля.

За інформацією прес-служби, на базі держкомітетів, що знаходяться в даний час у веденні уряду РФ, будуть створені федеральні агентства, які знаходитимуться у веденні відповідних міністерств, - Мінсільхоза і Мінспорта.

Держкомриболовство було перетворене з Росриболовства, створеного в 2004 році. Очолює комітет колишній глава агентства по рибальству Андрій Крайній. На чолі Держкоммолоді, що отримав частину функцій Мінобрнауки, стоїть колишній лідер руху "Наші" Василь Якеменко.

Крім того, президент підписав указ про скасування з 1 жовтня 2008 року Федеральної реєстраційної служби (Росреєстрації), Федерального агентства геодезії і картографії (Роскартографії) і Федерального агентства кадастру об"єктів нерухомості (Роснерухомості).

Відповідно до указу, функції відомств будуть передані Федеральному агентству по управлінню державним майном, а частина функцій Росреєстрації по реєстрації некомерційних організацій (НКО), зокрема міжнародних, передадуть Мінюсту РФ.

Відзначимо також, що указом президента сьогодні були ліквідовані Російський фонд федерального майна (РФФІ) і Федеральне агентство по культурі і кінематографії (Роскультура), повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв ліквідував ряд держкомітетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути