понеділок, 26 липня 2021 05:35

Медичний гороскоп на 26 липня: хто відчує приплив сил і бадьорості

Медичний гороскоп на 26 липня: хто відчує приплив сил і бадьорості
Використовуйте захисні креми для шкіри. Не варто відвідувати солярій. Фото: pixabay.com

26 липня не розпочинайте нового курсу лікування фармпрепаратами. Сильніше виявлятимуться побічні ефекти. Печінка повільно очищуватиме кров. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Великої кількості різноманітних страв ваш шлунок не витримає, - каже астрологиня. – Наслідки щедрого бенкету можуть бути неприємними. Стримуйте себе. Поганяйте пісок у сечовому міхурі й нирках. Попийте чаї з цілющих трав. Не робіть цього, якщо маєте камені в нирках. Їхній рух призведе до погіршення самопочуття. Використовуйте захисні креми для шкіри. Не варто відвідувати солярій. Остерігайтеся появи опіків та алергійних реакцій. Приплив сил та енергії відчують Риби, Стрільці і Раки".

Овен

Носіть просторий одяг з натуральних тканин. Не варто тривалий час знаходитися під відкритим сонцем. Запобігайте перегріванню. Пильнуйте за самопочуттям.

Телець

Відмовтеся від споживання гострих, смажених і копчених страв. Нагадають про себе виразки слизової кишок. Показано дієтичне харчування.

Близнюки

Добрий час для початку лікування захворювань хребта. Надайте організму мінеральної підтримки. Лягайте спати на тверду постіль.

Рак

Уникайте стресових ситуацій. Беріть із собою таблетки від головного болю. Не сідайте за кермо у разі погіршення самопочуття.

Лев

Підвищується кровоточивість ясен. Можуть непокоїти висипи на губах. Користуйтеся порадами народної медицини.

Діва

Підтримайте роботу кровотворних органів. Знижується рівень гемоглобіну в крові. Замініть звичний чорний чай на соки чи компоти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей

Терези

Відкладіть операції в області носової порожнини та глотки. Хірургічне втручання буде невдалим. Відкриється сильна кровотеча. Можливе нагноєння швів.

Скорпіон

Займіться очищенням і підживленням шкіри обличчя. Добре почати курс догляду за проблемною шкірою. Порадьтеся з косметологом.

Стрілець

Лікування застуди затягується. Підсилюється кашель. Не поспішайте з виходом на роботу. Може з'явитися підозра на важкі легеневі захворювання.

Козеріг

Є небезпека зараження на кишкову інфекцію. Добре мийте руки після перебування на вулиці. Не їжте сирих яєць та овочів.

Водолій

Критичні дні супроводжуватимуться гострими болями. Підсилиться кровотеча. Не беріться за важку фізичну працю.

Риби

День синців і подряпин. Рухайтеся обережно. Турбуватимуть болі у травмованих раніше суглобах. Не варто прагнути рекордних досягнень у спорті.

Протягом тижня з 26 липня по 1 серпня відкриєте у собі нові таланти. Астролог пояснила, чому відпустку краще перенести на кінець літа.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 26 липня: хто відчує приплив сил і бадьорості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути