середа, 31 жовтня 2018 05:05

Мати Окуєвої обурена нахабством і погрозами кілера в суді

Мати Окуєвої обурена нахабством і погрозами кілера в суді
Слідчі не змогли довести "російський слід" у вбивстві Окуєвої.Фото: Народна Правда

Обвинувачений у першому замаху на добровольців Аміну Окуєву й Адама Осмаєва Артур Денісултанов фактично підім'яв під себе суд.

Про це розповіла мати загиблої Аміни Ірина Камінська. "Він фактично підім'яв під себе суд... Він і Адаму погрожував, коли той виступав у суді, постійно його перебивав. І мене теж. Він при всіх сказав: "Прийди до мене, і я скажу тобі, хто вбив твою доньку", - сказала Камінська в інтерв'ю OBOZREVATEL.

Також жінка повідомила, що в СІЗО Денісултанов почуває себе вільно, у нього є зв'язок, він може спокійно пересуватися і спілкуватися.

"І його адвокат теж виконує якусь функцію і працює на спецслужби - явно не українські. А цей кілер має доступ до ЗМІ, викидає туди якісь записи, він поводиться нахабно. Мене це дуже засмучує", - заявила мати Окуєвої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вбивстві Окуєвої зник "російський слід"

Слідчі не змогли довести "російський слід" у вбивстві Окуєвої. При цьому кілер, який здійснював замах на неї у червні 2017 року, змінив свідчення на суді, почавши заперечувати причетність глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова до "замовлення" на вбивство Аміни і її чоловіка.

Перший напад на добровольців Аміну Окуєву та Адама Осмаєва стався 1 червня 2017-го у Києві на Подолі. Нападник назвався французьким журналістом і запросив подружжя на зустріч. У машині він вистрілив у Адама – тоді Аміна вистрелила у відповідь.

Людина, яка намагалася застрелити Осмаєва, є кілером на ім'я Артур Денісултанов-Курмакаєв.

Другий напад на подружжя скоєно ввечері 30 жовтня 2017-го: поблизу залізничного переїзду біля селища Глеваха Київської області невідомі обстріляли з кущів їхній автомобіль. Аміна Окуєва загинула.

Зараз ви читаєте новину «Мати Окуєвої обурена нахабством і погрозами кілера в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути