субота, 31 березня 2012 22:33

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Мати Оксани Макар поклала на могилу доньки червоні троянди
31

Фото: Фото: Ростислав Мисюкевич

Оксану Макар поховали в суботу, 31 березня,  о 13.00 на кладовищі в селі Шевченкове Миколаївської області, біля меморіалу воїнам  Другої світової війни та могил афганців. Попрощатись з нею прийшли близько тисячі людей. Із СІЗО міста Херсон в автозаку привезли вітчима Оксани Олексія Суровицького.

На похорони приїхав мер Миколаєва Володимир Чайка. Саме він дав розпорядження поховати дівчину поряд з воїнами Другої світової війни. Багато хто з місцевих мешканців невдоволений таким рішенням: кажуть, що Оксана не гідна честі лежати поруч з воїнами-героями.

"Тут тільки роти почесної варти не вистачає! - сказав один з мешканців с. Луч. - Звісно, те що сталося – трагедія. Людину треба поховати, але не поруч з героями. Вона ніякого подвигу не здійснила".

Після похорону Чайка пообіцяв посилити виховну роботу серед молоді та ініціювати введення комендантської години після 22.00 для неповнолітніх.

Нагадаємо, 9 березня, в кафе "Рибка" 18-річна Оксана познайомилася із Присяжнюком, 23-річним Євгенієм Краснощоким та 22-річним Артемом Поганисяном.

Вони пішли до квартири Максима, через дорогу від кафе. Там дівчину згвалтували і придушили. Непритомну віднесли на будівельний майданчик, неподалік дому. Кинули в яму зі сміттям та підпалили. Наступного дня чоловік, який прийшов забрати машину зі стоянки, почув стогін. Викликав міліцію. Обгорілу та голу Оксану знайшли в ямі із тліючим сміттям та відвезли до лікарні.

29 березня дівчина померла.

Зараз ви читаєте новину «Мати Оксани Макар поклала на могилу доньки червоні троянди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

441

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути