Ексклюзиви
середа, 25 червня 2008 09:23

Марш на честь Шухевича пройде у Сімферополі

У неділю, 29 червня у Сімферополі пройдуть хід і мітинги, присвячені дню народження головнокомандуючого Української повстанської армії Романа Шухевича і 67-ій річниці ухвалення Акту відновлення української держави.

Про це повідомив голова Кримської організації Конгресу українських націоналістів Василь Овчарук, передає "Новий регіон".

"По-перше, заходи будуть присвячені 67-ій річниці ухвалення Акту відновлення української держави, який був прийнятий у Львові 30 липня 1941 року, а по-друге, відзначимо 101-у річницю з дня народження головнокомандуючого УПА. Спочатку, о 12:00 на центральній площі Сімферополя пройде мітинг, потім відбудеться хода до пам"ятника Шевченка, покладання квітів і також мітинг. Крім того, буде інформування громадськості за допомогою матеріалів з архівів СБУ про діяльність УПА і роздача дисків з цими матеріалами журналістам", - розповів Овчарук.

За його словами, він вже зареєстрував в мерії Сімферополя заяву про заплановані заходи КУН, а, крім того, звернувся і в міліцію.

"Я думаю, що як завжди нас блокуватимуть сили, які завжди провокують і блокують і намагаються не дати провести наші відповідні інформаційні і будь-які інші заходи. Тому ми готуємося до протидії і проводитимемо все, що запланували. У мерії я зареєстрував заяву на ім"я міського голови в тій формі, в якій вони вимагають. І я також подав заявку на ім"я начальника Головного управління МВС України в Криму генерала міліції Іллічева, в якій прошу прийняти заходи з забезпечення громадського порядку", - відзначив Овчарук.

Зараз ви читаєте новину «Марш на честь Шухевича пройде у Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути