пʼятниця, 28 серпня 2009 11:55

Марихуану і засіб для росту волосся знайшли в будинку Джексона

Марихуану і засіб для росту волосся знайшли в будинку Джексона

У спальні Майкла Джексона під час огляду, що відбувся наступного дня після його смерті, була виявлена марихуана, мазь для вибілювання шкіри і засіб для росту волосся, передає телеканал CNN з посиланням на оприлюднені 27 серпня судові матеріали у справі про смерть співака.

Крім того, згідно з цими документами, поліція виявила в будинку Джексона порожні пляшки з-під заспокійливих ліків і снодійне. Також в спальні було знайдено речовину, яку родичі Джексона прийняли за героїн, проте, за відомостями джерела телеканалу, речовина була не наркотичною.

Як відмічає CNN, знов опубліковані документи не містять ніякої інформації, яка допомогла б встановити обставини смерті Майкла Джексона. Напередодні поліція Лос-Анджелеса завершила розслідування загибелі співака і прийшла до висновку, що причиною його смерті стало передозування пропофолу, сильнодіючого анестетика.

За іншими, неофіційними, даними, причиною смерті став не стільки пропофол, стільки "смертельна комбінація препаратів". В день смерті Джексона його особистий лікар Конрад Мюррей, за його власними словами, на які посилався CNN, окрім пропофолу, дав співакові "Валіум" (діазепам), "Атіван" (лоразепам) і "Версед" (мідазолам).

Похорон співака повинен відбутися 3 вересня на кладовищі Forest Lawn в передмісті Лос-Анджелеса, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Марихуану і засіб для росту волосся знайшли в будинку Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути