вівторок, 04 серпня 2009 17:09

Суд виповнив останню волю Джексона

Суд виповнив останню волю Джексона

Суд Лос-Анджелеса 3 серпня призначив матір Майкла Джексона Кетрін опікункою трьох його дітей - 12-річного Прінса Майкла-молодшого, 11-річної Періс Майкл Кетрін і семирічного Майкла Прінса II. Біологічна мати двох старших дітей Джексона Деббі Роу отримає право відвідувати їх.

Як повідомив 30 липня адвокат сім"ї Джексонів Лонделл Макміллан, Роу не заплатили нічого за те, що вона відмовилася від претензій на опіку над дітьми. "Тут справа не в грошах", - заявив тоді адвокат. На яких умовах сторони домовилися, невідомо.

Відповідно до заповіту співака після його смерті опіка над дітьми перейшла до його 79-річної матері. Деббі Роу спробувала оспорити опікунство в суді, проте слухання кілька разів переносилися, і у результаті сторонам вдалося домовитися в позасудовому порядку. Суд Лос-Анджелеса лише затвердив їхню угоду.

Деббі Роу вийшла заміж за Майкла Джексона в 1996 році. За три роки шлюбу вона народила йому двох дітей, а після розлучення отримала від співака більше 8 мільйонів доларів відступних і щорічне утримання у розмірі 900 тисяч доларів. Після того, як в 2003 році співака запідозрили в педофілії, він був вимушений заплатити Роу ще 4 мільйони доларів і подарувати маєток за 900 тисяч доларів, щоб вона відмовилася від спроби відновити свої права на дітей.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року у віці 50 років. Точна причина його смерті невідома, проте, за однією з версій, співак міг померти через передозування пропофолу - ін"єкцію цієї речовини йому нібито зробив його особистий кардіолог Конрад Мюррей. Поліція не підозрює Мюррея в причетності до смерті співака, проте його будинок кілька разів обшукували Федеральні агенти Управління з боротьби з обігом наркотиків США. Чи було під час цих обшуків знайдено що-небудь підозріле, не повідомлялося, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Суд виповнив останню волю Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути