середа, 02 грудня 2015 13:00

Майже 200 людей загинули через потопи в Індії

Майже 200 людей загинули через потопи в Індії
Автор: www.telegraph.co.uk В середу влада Індії відправила війська в південний штат Таміл-Наду і закрила основний аеропорт через потужні зливи.

В середу влада Індії відправила війська в південний штат Таміл-Наду й закрила основний аеропорт через потужні зливи. Внаслідок сильних дощів у місті Ченнаї загинуло 186 осіб, повідомляє Telegraph.

Влада штату розповіла, що тисячі рятувальників з медикаментами, надувними човнами й обладнанням для дайвінгу борються, щоб евакуювати жертв затоплених територій.

"Ми відправили щонайменше 10 тисяч співробітників поліції та навчених плавців для допомоги в рятувальній місії", повідомив начальник поліції Ченнаї Дж. К. Тріпаті.

В метеорологічному центрі Індії розповіли, що дощі продовжаться "принаймні у найближчі 72 години".

"Земля в регіоні вже не має можливості увібрати більше води", пояснили в державному відділі з реагування на надзвичайні ситуації.

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді заявив, що повені є наслідком змін клімату. Цю заяву він поширив за день до зустрічі зі світовими лідерами на кліматичному саміті в Парижі. Моді неодноразово закликав їх впровадити зміни для боротьби з глобальним потеплінням в бідних країнах.

Зараз ви читаєте новину «Майже 200 людей загинули через потопи в Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути