середа, 23 липня 2008 14:20

Мадонна таємно збирається відвідати Україну (ФОТО)
6

Як стало відомо "Сегодня", голлівудський актор Ештон Катчер відвідав святині каббалістів в Україні, наступна - Мадонна.

Неймовірно - але факт! Популярному голлівудському акторові та визнаному красеневі Ештону Катчеру вдалося цілих десять днів пробути в Україні, зберігши при цьому статус "інкогніто". Інформацію про це нам повідомив один з організаторів поїздки, який попросив не називати його ім"я. Офіційної ж інформації про візит зірки немає. До нас в країну чоловік не менш відомої актриси Демі Мур прибув зовсім не по роботі. Третину липня він присвятив поїздкам місцями, що вважаються священними для каббалістів. Послідовником саме цього таємного учення є Катчер і його дружина.

Одним з пунктів паломництва Ештона Катчера в Україні стало селище Меджібош, розташоване між річками Південний Буг та Бужок недалеко від Хмельницького. Тут є три єврейські кладовища, на одному з яких похований Баал-Шем-Тов, який вважається відкривачем нового шляху в каббалі. Говорять, що він навчив сприймати стародавнє учення на наступному, тоншому рівні.

Цікаво, що у зірки Голлівуду не було ні особливих вимог до їжі (харчувався актор в придорожніх закладах), ні зарозумілості та пихатості в процесі спілкування. А ось що приємно здивувало самого Катчера - так це власне "невпізнання". Хоча і обличчя його раз у раз з"являється в популярних фільмах - але в англомовному бородатому чоловікові ані обслуговуючий персонал, ані випадкові перехожі, не впізнали Еша.

І ще цікавіше, що з чуток, минулого місяця Мадонна, яка називає себе "послом іудаїзму", відвідала Польщу, а вже в наступному місяці має намір "неофіційно заглянути" в Україну.

Найімовірніше, під час цього візиту Мадонна зупинятиметься не в готелях, а в таємних місцях - хворий інтерес преси під час паломництва і вивчення Каббали їй ні до чого.

Фірмовий амулет каббалістів - червона шерстяна нитка. Подібну "прикрасу" носять Девід та Вікторія Бекхем, Елізабет Тейлор, Мік Джагер, Брітні Спірс, Наомі Кемпбелл.

Найвідомішим вітчизняними каббалістом вважають Армена Джігарханяна.

Щодо українських прихильників каббали даних немає, а ось "точки" каббалістичного паломництва дійсно є: Умань, Житомир, Меджібош (місця де поховані "зірки" каббали).

Каббала - наука управляти долею. "Каббала - це містичне єврейське учення, що спонукає побачити невипадковість всього, що відбувається, та встановити закономірність своїх вчинків, - пояснює релігіознавець Ігор Козловський. - Як вірять послідовники учення, все, що робить людина, має значення не тільки для неї самої, але і впливає на всесвіт в цілому. Люди повинні встановити зв"язок із собою та зі світом, і тільки тоді вони зможуть встановити зв"язок з Творцем".

Зараз ви читаєте новину «Мадонна таємно збирається відвідати Україну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути