пʼятниця, 28 березня 2008 15:41

Мадонна радить лондонцям не їздити на метро

Поп-зірка Мадонна порадила лондонцям не їздити на метро, пише газета The Londonpaper. Критику власниці багатомільйонного статку, яка пересувається по Лондону або на лімузині з водієм, або на велосипеді, викликають, перш за все, непомірно високі ціни на проїзд у "підземці".

Вартість одноразового квитка на метро досягає чотирьох фунтів стерлінгів. "Не їздіть на метро. Дорогами їздити неможливо. Залишається тільки ходити пішки", - заявила Мадонна.

Вона також повідомила, що ні за що не підтримуватиме на виборах мера Лондона 1 травня діючого градоначальника Кена Лівінгстона. "Чи отримає Кен Лівінгстон мій голос? Ні. Все, чого хоче Червоний Кен - це щоб всюди велися дорожні роботи", - сказала співачка.

Прізвисько "Червоний Кен", яке пригадала 49-річна Мадонна, Лівінгстон отримав ще в 1980-х роках - за радикальні соціалістичні погляди і різку критику на адресу ринкових реформ Маргарет Тетчер.

Мадонна також засудила введений мерією в 2003 році збір за в"їзд до центру Лондона, покликаний сприяти поліпшенню міської екології. Район на заході Лондона, де вона живе зі своїм чоловіком, відомим режисером Гаєм Річчі, і двома дітьми, потрапляє в зону, обкладену цим податком.

Мадонна вже не вперше критикує британський устрій життя. Раніше вона засуджувала робочу етику лондонських будівельників, англійський менталітет і лікарні Національної служби охорони (NHS) здоров"я які, за її словами, не змінилися з вікторіанських часів.

"Останнє опитування, проведене серед приїжджих, показує, що туристи дуже задоволені нашою транспортною системою", - сказав голова туристичної організації Visit London Джеймс Бідвелл. "Якби ми не ввели збір за в"їзд до центру міста, ми були б в безвиході. Дороги, про які вона говорить, вже давно переповнені", - заявив у свою чергу прес-секретар Кена Лівінгстона.

Розмір збору за в"їзд до центру міста складає вісім фунтів стерлінгів, пробки на дорогах, проте, можна бачити протягом всього дня, а метро працює з перебоями, оскільки на багатьох відгалуженнях ведуться ремонтні роботи, а по вихідним багато з них і зовсім закрито.

Відзначимо, що Мадонна одна з найбагатших і успішніших жінок шоу-бізнесу США за версією журналу Forbes, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Мадонна радить лондонцям не їздити на метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути