вівторок, 24 червня 2008 20:31

Мадонна називає свій шлюб з Гаєм Річі помилкою

Мадонна називає свій шлюб з Гаєм Річі помилкою

Мадонна вийшла заміж помилково. Так говорить сама співачка в документальному фільмі MTV. "Мій чоловік виявився зовсім не тим, ким я його собі уявила, - додає зірка. - Я хотіла, щоб все скоріше скінчилося".

Тепер Мадонна вирішила покласти край її семирічному шлюбу з режисером Гаєм Річі, але публічно вона оголосить про розрив після свого світового турне Sticky and Sweet, яке завершиться в Мехіко 29 листопада.

За інформацією джерела, протягом останніх років їхнє сімейне життя не клеїлося: співачка і режисер постійно сварилися. Як заявили Мадонна і Річі, минулого місяця на фестивалі у Каннах вони втомилися зображати з себе пару - на спільних фотографіях знаменитості виглядають засмученими і збентеженими.

За словами близького до сімейної пари джерела, вони живуть швидше як брат і сестра, ніж як чоловік і дружина, так що питання лише в тому, коли саме вони оголосять про розрив. Вони віддалилися один від одного і вирішили, що краще їм залишитися друзями. Це сумно, але вони налаштовані зберегти дружні взаємини.

Нагадаємо, що у Мадонна і Річчи виховують 3-х дітей, 7-річного сина Рокко, 3-річного усиновленого малюка Девіда Банду і 11-річну Лурдес, доньку Мадонни від попереднього шлюбу з Карлосом Леоном.

49-річна зірка планує в майбутньому розділити свій час між її будинками в Лондоні, Нью-Йорку і Лос-Анджелесі. Нью-йоркську квартиру співачки вже зараз готують до того, що там житиме вона сама, її діти та помічники, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна називає свій шлюб з Гаєм Річі помилкою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути