Ексклюзиви
пʼятниця, 09 червня 2017 17:25

Любомиру Конику на пересадку кісткового мозку потрібно $125 тис.

Автор: Фото надане Іриною Коник
  У Любомира Коника з Івано-Франківщини виявили лейкемію
У Любомира Коника з Івано-Франківщини виявили лейкемію

45-річний Любомир Коник з села Тужилів Калуського району Івано-Франківської області перебуває в гематологічному відділенні обласної лікарні. В нього виявили гостру нейробластну лейкемію. Потрібна пересадка кісткового мозку. Операція коштує $125 тис.

"Ми тут з 9 лютого. За тиждень до того Любомиру стало зле. Коли вранці вставав з ліжка, темніло в очах, в грудях відчував задуху. Був дещо занижений тиск.

Чоловік вів здоровий спосіб життя. Не пив, не курив. Ми вирішили поїхати в районну лікарню. Після обстеження його направили в обласну лікарню, в гематологічне відділення. Там нам сказали діагноз. Це підтвердили і в Києві.

Любомиру почали лікувати серце і піднімати гемоглобін. Тоді капати хімію. Зараз поновлюють кров. Вона в нього рідкісна, четверта "мінус". З 19 червня знову прийматиме хіміотерапію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Владислава Чибука нейробластома – терміново потрібні гроші

На лікування щодня витрачаємо від двох до чотирьох тисяч гривень. Гроші збирали односельчани і родичі. Давала і районна рада. Лікарі кажуть, що необхідно робити пересадку кісткового мозку. Ми дзвонили в Білорусь, там така операція коштуватиме 125 тисяч доларів. Якщо донор буде хтось із рідні, то коштуватиме трохи дешевше. Ми просимо небайдужих людей допомогти нам зібрати гроші на операцію. Бо самі не справимося. Маємо ще 16-річного сина, інваліда дитинства через проблеми із серцем", - розповіла Gazeta.ua.ua дружина Ірина Коник.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку – 5168 7426 0070 8923 – (Коник Ірина Романівна) , контакти – (097) 856 96 04.

Зараз ви читаєте новину «Любомиру Конику на пересадку кісткового мозку потрібно $125 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути