понеділок, 18 лютого 2013 13:53

Любомир Гузар не бачить суттєвої різниці між владою і опозицією

Любомир Гузар не бачить суттєвої різниці між владою і опозицією
Фото: cun.org.ua

Колишній глава Української греко-католицької церкви кардинал Любомир Гузар не бачить суттєвої різниці між українською владою і опозицією. Про це він пише у своїй статті для ZN.UA.

"Зрозуміла симпатія певної частини суспільства до опозиції: той, хто при владі, не впорався, він не гідний, може, його наступник впорається із завданням? Мир Божий не чорно-білий. Не всі, хто при владі, - біси, але, і не всі, хто в опозиції, - ангели ", - зазначив Любомир Гузар.

Кардинал стверджує, що не бачить значної різниці між ними.

"Опозиція поки що дуже слабка, щоб відчувати до неї довіру. Серед опозиціонерів є достойні люди, але їх, на жаль, одиниці", - вважає він.

"Часто чуємо закид, що можновладці - злодії. Нехай так. Але кожен повинен задатися питанням, а що він зробив, щоб влада була іншою, а країна - вільною. У всіх сенсах цього слова: вільною від злодіїв, від бідності, від забобонів , від страхів, від малодушності ", - додав колишній глава УГКЦ.

"Перед нами стоїть серйозна проблема. Потрібно зупинитися і грунтовно подумати, що нам робити, окрім як нарікати ... Розчаровані люди не в змозі побудувати вільну державу. Слід об'єднатися, щоб разом подумати, як побудувати країну, до якої прагнемо. А не сподіватися на когось, хто її нібито побудує за нас. Не побудує ", - пише Любомир Гузар.

Зараз ви читаєте новину «Любомир Гузар не бачить суттєвої різниці між владою і опозицією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути