середа, 19 грудня 2018 20:04

Ляшко спростував закиди енергетичного експерта Геруса

Ляшко спростував закиди енергетичного експерта Геруса
Енергетичний експерт Герус обмовив Ляшка. Фото: Тass

За словами нардепа, його фракція голосувала проти законопроекту про ПДВ-пільги для імпорту електротехнічного обладнання.

"Правда також у тому, що моя фракція не голосувала за цю пародію на закон, який замість стимулів для інвесторів, виробників та експортерів, підвищив податки і добиває залишки національної промисловості!", - заявив він.

За словами нардепа, його фракція була ініціатором лише поправки №387, де проподували продовжити пільгу з ПДВ виключно для електрокарів.

"До речі, завдяки нашій минулорічній поправці, проти якої виступав особисто Порошенко, продажі електромобілів в Україні вже зросли в 4 рази!", - підкреслив Олег Ляшко.

Нагадаємо, Фракція політичної партії "Опозиційний блок", Радикальної партії Ляшка, БЮТ та Самопоміч не голосували за Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів №9260.

При цьому за словами Андрія Геруса, закон було прийнято на користь Ріната Ахметова за активної підтримки лідера Радикальної партії Олега Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко спростував закиди енергетичного експерта Геруса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути