Ексклюзиви
пʼятниця, 15 травня 2009 14:52

Львів"янин віз до України арсенал унікальної холодної зброї

Львів"янин віз до України арсенал унікальної холодної зброї

У міжнародному автомобільному пункті пропуску "Краковець - Корчова" під час митного та прикордонного контролю працівники Львівської митниці вилучили у львів"янина арсенал збої: 37 одиниць колючо-ріжучих предметів, 150 патронів калібру 7,62 та дві димошумові гранати.

У багажному відділенні рейсового автобуса "Краків-Львів" чоловік сховав сучасні зразки і майже музейні експонати. Зброю у картонних коробках з написом запчастини до мотоцикла контрабандист спакував з іншими речами. Прикордонники виявили 12 штик-ножів до американської гвинтівки М-14 1942 року випуску, 2 мачете американського виробництва часів в"єтнамської війни, палаш у металевих піхвах 1812 року випуску, 1 штик-ніж до французької гвинтівки "Грасс" 1877 року, 4 сучасні ножі австрійського виробництва "Глок" та інші.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Усі речі затримали і скерували на експертизу. Деякі з них мають неабияку культурну та історичну цінність.

Як повідомив головний інспектор відділу дізнання Львівської залізниці, чоловік віз зброю для колекції, в нього було замовлення від осіб, які комплектують формений одяг.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Львів"янин віз до України арсенал унікальної холодної зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути