середа, 24 вересня 2008 09:22

Львів прийме VIII Міжнародний економічний форум

У Львові 1-3 жовтня пройде VIII Міжнародний економічний форум, організований Львівською облдержадміністрацією, Львівською обласною і Львівською міською радами.

Про це повідомив на брифінгу голова Львівської облдержадміністрації Микола Кмить.

Він зазначив: "Ми сподіваємося, що результати нинішнього форуму з погляду інвестицій будуть на порядок вище порівняно з минулими роками. Для порівняння, за роки незалежності до Львівщини було залучено близько 1 млрд. доларів інвестицій, а в найближчі 3-4 роки ми плануємо одержати 4-5 млрд. доларів інвестицій".

Як повідомив голова Львівської ОДА, нинішній форум складатиметься з трьох частин: виступи, присвячені розвитку інфраструктури регіону і залученню інвестицій, розвитку історичної спадщини за допомогою концесійних угод, а також інвестиційні торги, де буде запропоновано низку цікавих об`єктів.

За словами Кмитя, залучені інвестиції дозволять поліпшити соціальний рівень життя львів`ян, а також збільшити надходження до регіонального і місцевого бюджетів.

Серед гостей нинішнього форуму очікуються Президент України Віктор Ющенко, єврокомісар з питань регіонального розвитку Данута Хубнер, міністр регіонального розвитку Польщі Ельжбета Бенковська. В цілому у форумі візьмуть участь 250 представників міжнародного і українського державного апарату, провідні бізнесмени та інвестори, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Львів прийме VIII Міжнародний економічний форум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути