вівторок, 28 вересня 2010 11:05

Лужкова можуть викинути ще й з "Єдиної Росії"

Лужкова можуть викинути ще й з "Єдиної Росії"
Колишній мер Москви Юрій Лужков, відправлений у відставку вранці 28 вересня, ризикує втратити позиції у керівництві партії "Єдина Росія".

Неназване джерело в Кремлі заявило журналістам РИА "Новости": "Навряд чи правляча партія зможе довіряти тому, кому не довіряє глава РФ".

Лужков займає посаду співголови вищої ради "Єдиної Росії". Високопоставлені партійні діячі вже прокоментували указ про відставку московського мера. Так, голова вищої ради Борис Гризлов зазначив, що "на жаль, Юрій Михайлович, як мер, дав президенту привід для такого рішення".

Секретар президії генради партії В"ячеслав Володін заявив, що Лужков втратив довіру глави держави "через власні помилки".

"Рішення президента не обговорюється. Воно виконується", - цитує його прес-служба "Єдиної Росії".

Сам Лужков поки не прокоментував свою відставку. Депутат Мосміськдуми Михайло Антонцев заявив, що Лужков найближчим часом проведе прес-конференцію, присвячену відставці.

Анатолій Петров, який представляє мерію в Мосміськдумі, заявив інтернет-виданню Газета.ру, що настрій у Лужкова "бадьорий і бійцівський", проте "воювати" він не збирається.

Петров також висловив надію, що найближчим часом президент Росії Дмитро Медведєв пояснить причини свого рішення про відставку столичного мера.

Лужков займав крісло мера столиці РФ 18 років.
Зараз ви читаєте новину «Лужкова можуть викинути ще й з "Єдиної Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути