вівторок, 23 червня 2009 17:11

Лукашенко назвав причину проблем з Росією

Лукашенко назвав причину проблем з Росією
Проблеми між Білоруссю та Росією виникають через нездатність їх вирішувати на нижчому рівні, заявив білоруський президент Олександр Лукашенко сьогодні на нараді з питань нафтопереробки.

"Іноді ми з Росією лоб в лоб стикаємося ще і унаслідок того, що підприємці, бізнесмени і уряди починають висувати питання на рівень президента", - сказав глава Білорусі. Лукашенко підкреслив, що надалі такого бути не повинно.

Зустрічі з бізнесменами з інших країн показали, що найефективніше реалізуються масштабні проекти і вирішуються будь-які економічні питання, коли бізнесмени і відповідальні особи держуправління працюють спільно і зацікавлено, сказав Лукашенко.

Нагадаємо, на початку червня між Росією і Білоруссю почалася "молочна" війна. Це відбулось відразу після різкого загострення російсько-білоруських відносин: спочатку Мінськ відмовився узяти від Москви транш кредиту ($500 млн) в рублях. Потім Лукашенко допустив низку жорстких висловлювань на адресу Росії. Зокрема, він заявив, що Москва шантажувала його, вимагаючи визнати незалежність Абхазії та Південної Осетії та заявляючи, що тільки в цьому випадку він може розраховувати на $500 млн.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко назвав причину проблем з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути