Ексклюзиви
пʼятниця, 06 липня 2012 11:39

Луганські багатії не дозволяють ходити вулицями, на яких живуть

Луганські багатії не дозволяють ходити вулицями, на яких живуть

У місті Луганськ почали масово з'являтися "приватні" вулиці. Створюють їх для себе багатії. Стороннім та звичайним луганчанам вхід на такі вулиці обмежений загорожами.

"Стоять двоповерхові, небідні будиночки, відразу помітно, що люди будувалися не за останні копійки, - розповіла жителька Луганська Марина Терентюк. - А посеред вулиці встановили шлагбауми. Тепер ні пройти, ні проїхати не можна".

Шлагбауми встановили на вулицях Придорожна, Сонячна, Іподромна, Прохолодна, Вернадського. Усі вулиці знаходяться на окраїні міста. Створюють мікрорайон Видний.

"Через ті вулиці люди ходять на кладовище "Гостра могила", на дачі, на городи, – розповіла жінка. – Раніше було зручно, вийшов з маршрутки №6, по Придорожній і пішов собі до дачі. А зараз – там стоять паркани просто посеред вулиці і висять написи "Прохід закрито". Це якесь знущання. Мені вже за 50 років, чому я маю зайвих кілька кілометрів обходити, аби відвідати могилу чоловіка чи щоб втрапити на свій город?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажор ледве не убив усю родину і вимагає компенсації

Днями шлагбаум встановили також між школою №44 та Авіацентром.

"Я не розумію, в чому прикол – обмуруватися парканами двометровими і сидіти, як в мішку, – каже луганчанин Микита. – Навіть по вулиці ніхто сторонній не пройде. Я хотів пройти – бачу – загорожа вже стоїть. Спитав у одного знайомого з Придорожної – нащо те все? Відповів, що вулицею ходить багато дачників, видивляються, що і як у дворі. А вони люди забезпечені – і не хочуть, щоб хтось зиркав через паркани, а потім прийшов обікрав".

У міській раді кажуть, що про приватні вулиці нічого не знають.

Зараз ви читаєте новину «Луганські багатії не дозволяють ходити вулицями, на яких живуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути